МЗС радить українцям утриматися від поїздок до Малайзії через пташиний грип

МЗС радить українцям утриматися від поїздок до Малайзії через пташиний грип

Фото: Reuters

Хвороба поширюється у штаті Келантин.

МЗС України радить громадянам утриматися від поїздок до штату Келантан у Малайзії у зв'язку із спалахом пташиного грипу H5N1.

Про це повідомляє прес-служба МЗС.

"У зв'язку зі спалахом захворювання внаслідок зараження вірусом пташиного грипу типу H5N1 в кількох регіонах східного узбережжя Малайзії МЗС рекомендує громадянам України, які планують здійснити поїздки до Малайзії або вже перебувають на її території, утриматись від поїздок до штату Келантан", - йдеться у повідомленні.

У випадках потрапляння у надзвичайні ситуації, загрози життю та здоров'ю, українцям радять невідкладно звертатися на "гарячу лінію" посольства України в Малайзії: +60162614707, адреса електронної пошти: emb_my@mfa.gov.ua, або на цілодобову "гарячу лінію" МЗС України: +38-044-238-16-57, адреса електронної пошти: cons_or@mfa.gov.ua.

Нагадаємо, що у 2016 році в Україні вперше за 8 років зафіксували пташиний грип. У селі Новоолександрівка Каланчацького району на Херсонщині у приватних господарствах почала гинути домашня птиця. Державна експертиза підтвердила, що причина – пташиний грип.

У Миколаївському зоопарку виявили смертельний вірус пташиного грипу

У Миколаївському зоопарку виявили смертельний вірус пташиного грипу

Повʼязані теми:

Наступна публікація