Під час стрілянини біля Пентагону загинув поліцейський

Під час стрілянини біля Пентагону загинув поліцейський

Скріншот відео

У Міноборони США не квапляться називати цей інцидент терактом.

У результаті стрілянини на зупинці громадського транспорту біля будівлі Пентагону, яка сталася у вівторок, 3 серпня, загинув працівник поліції. Про це повідомляє "Голос Америки" з посиланням на інформацію американських ЗМІ.

Репортери телеканалу Fox, з посиланням на анонімне джерело у правоохоронних органах, повідомили, що стрілець був ліквідований на місці співробітниками Служби охорони Пентагону і поліції. Поранення при цьому отримали кілька людей. Як з'ясувалося пізніше, одним з поранених виявився офіцер поліції, якого у важкому стані доставили в найближчий госпіталь, де, незважаючи на зусилля лікарів, він помер.

Журналіст Fox News Том Фіцджеральд опублікував у своєму акаунті в Twitter відео з моментом, коли поліцейський кортеж супроводжує фургон з тілом убитого працівника поліції. Ці кадри було знято біля відділення невідкладної допомоги університетської лікарні Джорджа Вашингтона. "Офіцери стояли по стійці смирно, віддаючи честь", - підкреслив журналіст.

Нагадаємо, після того, як поблизу будівлі оборонного відомства США пролунало кілька пострілів, довколишній район було оточено поліцією і пожежниками, а співробітникам Пентагону протягом години після інциденту було заборонено залишати або входити в будівлю.

У Міноборони США не поспішають називати цей інцидент терористичним актом, але про його причини та обставини теж офіційно не повідомляють.

Раніше в американському штаті Флорида двоє людей загинули внаслідок стрілянини біля банкетної зали "Ель-Мула" неподалік міста Гаяліа. Йдеться про "холоднокровних убивць, які без розбору стріляють у натовп", наголошують у поліції.

Повʼязані теми:

Наступна публікація