Трамп хоче відповідальності для Росії за дії в Криму та на Донбасі

Трамп хоче відповідальності для Росії за дії в Криму та на Донбасі

Фото: Reuters

Американський президент вкотре наголосив на необхідності виконання мінських угод.

Президент США Дональд Трамп хоче відповідальності для Росії за дії в Криму та на Донбасі.

Про це йдеться у заяві Білого дому.

"Президент Трамп підтвердив трансатлантичну єдність щодо залучення Росії до відповідальності за її дії в Криму і на сході України, а також наголосив на важливості переконання Росії виконати свої зобов'язання за мінськими угодами", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, Трамп повідомив про це під час зустрічі з президентом Італії Серджо Маттареллой і прем'єром Паоло Джентілоні.

Нагадаємо, у Вашингтоні все гучніше лунають голоси про імпічмент Дональда Трампа. Після чотирьох місяців правління найвпливовіша людина планети буквально опинилась на краю грандіозної катастрофи.  

Білий дім, який за бажання може зупинити загрозу у будь-якій точці світу, не здатен впоратися із загрозою внутрішньою. Трамп почув слово імпічмент, яке прозвучало воно в парламенті США.

Серйозно засумніватися в адекватності свого 45 президента та його здатності управляти країною американців змусили нові подробиці відставки глави ФБР. Треба розуміти, що розвідувальна спільнота в Америці - це держава в державі з неймовірними матеріальними, технологічними та інтелектуальними ресурсами, яка сприймає президентів лише як тимчасових чиновників. Вічними для них є лише інтереси Америки. І вони засумнівалися, чи збігаються ці інтереси з інтересами Дональда Трампа.

На сторінках американських видань замайоріла картинка, на якій Трамп за ґратами - це реклама букмекерської контори, яка приймає ставки чи бути імпічменту. Останню краплю оливи до полум'я підлили деталі звільнення директора ФБР Джеймса Комі. З посади Трамп усунув його неочікувано за кілька днів до зустрічі з Лавровим. 

Росія вербувала агентів та нахабно втручалася у вибори президента США

Росія вербувала агентів та нахабно втручалася у вибори президента США

Повʼязані теми:

Наступна публікація