У Кремлі прокоментували інформацію про можливу зустріч Путіна та Тіллерсона

У Кремлі прокоментували інформацію про можливу зустріч Путіна та Тіллерсона

Фото: Reuters

Держсекретар США відвідає Москву 12 квітня.

У Кремлі прокоментували інформацію про можливу зустріч президента РФ Володимира Путіна та державного секретаря США Рекса Тіллерсона.

Про це РИА Новости повідомив речник російського президента Дмитро Пєсков.

Він заявив, що наразі не може підтвердити інформацію про цю зустріч.

"Поки не можу підтвердити", - сказав Пєсков, коментуючи матеріал РБК, оприлюднений у вівторок із посиланням на власні джерела. У ньому повідомляється, що Путін все ж зустрінеться з Тіллерсоном в середу. 

Нагадаємо, раніше журналіст "Голосу Америки" Стів Херман повідомив, що зустріч з Путіним зникла з розкладу державного візиту Тіллерсона до Москви. Вчора ввечері Пєсков повідомив, що президент Росії Володимир Путін не зустрінеться із Тіллерсоном 12 квітня. Він не сказав, чому Путін не планував зустрітися з Тіллерсоном.

Цей крок може свідчити про зростання напруженості між США та Росією після того, як американці завдали ракетного удару по сирійській авіабазі

Путін кілька разів зустрічався із Тіллерсоном, коли той очолював нафтову компанію Exxon Mobil. У 2013 році російський президент навіть особисто вручив теперішньому держсекретареві США російську державну нагороду – орден Дружби. Тому багато хто очікував, що колишній нафтовик зустрінеться із Путіним під час його першої поїздки до Москви як головного дипломата США. 

Держсекретар США відмовився говорити з Путіним

Держсекретар США відмовився говорити з Путіним

Повʼязані теми:

Наступна публікація