Бадьорий сніданок: готуємо зелений омлет зі шпинатом та зеленим горошком
Омлет зі шпинатом і зеленим горошком - простий, швидкий в приготуванні, смачний і корисний сніданок.
Фото: Facebook
Свіжий шпинат зараз продається цілий рік, а зелений горошок можна використовувати і замороженим. Якщо ви прихильник правильного харчування і здорового способу життя, то такий омлет на сніданок вам точно сподобається. Ну, а якщо не боїтеся зайвих калорій, тоді додайте в омлет сиру, з ним блюдо буде ще смачніше.
Зелений омлет зі шпинатом та зеленим горошком
Інгредієнти
шпинат - 200 г
яйця - 4 шт.
зелена цибуля - 4 пера
вершкове масло - 1 ст. л.
сир фета - 60 г
зелений горошок - 50 г
2 гілочки кропу
сіль та перець за смаком
цукор - 1 ч. л.
Покроковий рецепт
Крок 1: яйця збити в мисці з сіллю і перцем. Сир розім’яти
Крок 2: з горошку злити воду
Крок 3: вершкове масло розтопити на сковороді і обсмажити на ньому половину шпинату протягом трьох хвилин, постійно помішуючи.
Крок 4: додати дрібно нарізану зелену цибулю, смажити ще хвилину.
Крок 5: додати горошок і залити збитими яйцями.
Крок 6: посипати сиром і відправити на 10 хвилин в розігріту до 180 градусів духовку.
Крок 7: під час подавання викладіть другу половину листя шпинату і складіть омлет вдвічі.