Перейти до змісту
Готуємо до сніданку пшоняну кашу з гарбузом і чорносливом

Готуємо до сніданку пшоняну кашу з гарбузом і чорносливом

Каша на сніданок - найкращий початок робочого дня. Пшоняна каша з гарбузом і чорносливом дуже смачна і корисна.

У сезон гарбуза приготуйте ароматну кашу і почастуєте своїх близьких апетитним сніданком. Чим більш ароматним буде гарбуз, тим смачніше вийде готова каша.

Пшоняна каша з гарбузом і чорносливом

Інгредієнти:

гарбуз очищений - 200 г.

чорнослив без кісточок - 6 шт.

пшоно - 3/4 склянки

молоко - 1 3/4 склянки

ванільний цукор - за смаком

масло вершкове

чорничне варення

Покроковий рецепт

Крок 1: Очищений гарбуз нарізати кубиком, чорнослив подрібнити і все разом покласти в каструлю.

Крок 2: Влити воду, поставити на плиту, довести до кипіння.

Крок 3: Всипати ванільний цукор, зменшити вогонь і варити до м’якості.

Крок 4: Пшоно промити.

Крок 5: Викласти пшоно і варити до м'якості.

Крок 6: Викласти кашу в тарілку, покласти скибочку масла.

Крок 7: Полити кашу варенням за бажання і подати до столу.

Залиште свій коментар

Останні

Більше новин

Популярні

Більше новин

Коментують

Більше новин