До готелю "Козацький" прибув заступник міністра оборони

До готелю "Козацький" прибув заступник міністра оборони

Фото: Twitter/Oksana Denysova

Дублян заявив, що до протестувальників не збираються застосовувати сили.

Дублян приїхав до готелю "Козацький" / Фото: ТСН.ua
У ніч на неділю, 21 лютого, близько третьої ночі до готелю "Козацький" на Майдані Незалежності у Києві прибув заступник міністра оборони України, керівник апарату генерал-лейтенант Олександр Дублян.

Як передає кореспондент ТСН з місця подій, Дублян заявив, що до активістів РПС не застосовуватимуть сили, і що всі конфлікти необхідно вирішувати мирним шляхом – шляхом перемовин.

Як відомо, саме Міноборони володіє готелем "Козацький", у якому на кілька діб орендували приміщення "Радикальні праві сили". У готелі облаштували штаб РПС. Як дізналась ТСН, приміщення орендоване принаймні на кілька діб.

Чоловіки у камуфляжі, які називають себе РПС, влаштували на вході до готелю режим пропуску – зайти могли лише мешканці готелю.

Близько 19 години 20 лютого ТСН звернулася за коментарем у Міністерство оборони України, якому належить "Козацький". Там відмовилися пояснювати те, що відбувається, порадивши звертатися за коментарями до правоохоронців.

Як відомо, близько другої ночі до центру Києва приїхали автобуси Нацгвардії.

20 лютого у день вшанування пам'яті Героїв Небесної сотні" люди у камуфляжі, які називаються "Революційними правими силами", зайняли актовий зал у готелю "Козацький". Згодом з'ясувалось, що приміщення було орендоване. Ці ж люди почали встановлювати намети на Майдані. Під час встановлення цих наметів сталася штурханина з силовиками.

Активісти РПС заявили, що залишатимуться на Майдані - там розгорнули намет. А владі висунули вимоги, серед яких - відставка президента та уряду.

Повʼязані теми:

Наступна публікація