У Дніпрі під час перестрілки загинув чоловік, шестеро поранених

У Дніпрі під час перестрілки загинув чоловік, шестеро поранених

У Дніпрі під час перестрілки загинув чоловік, шестеро поранених

Фото: Інформатор

Двоє постраждалих перебувають у важкому стані.

У понеділок, 24 липня, у Дніпрі сталася перестрілка, унаслідок якої один чоловік був убитий. Кількість поранених - шість чоловік.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на місцеву поліцію.

Стрілянина сталася близько 20.00 на проспекті Гагаріна. Дві групи чоловіків з'ясовували стосунки один з одним, але не змогли вирішити конфлікт мирно, і почалася стрілянина.

За даними агентства, шестеро осіб з вогнепальними пораненнями ніг, голови і живота були доправлені до обласної лікарні ім. Мечникова. Двоє постраждалих перебувають у важкому стані, лікарі оперують двох.

Ймовірно, стріляли з автоматів Калашникова. Один з автоматів зловмисники викинули далі по проспекту Гагаріна, недалеко від ТЦ "Нагорка", повідомляє місцевий сайт "Інформатор".

Нагадаємо, у Дніпрі водій Lexus посеред дороги відкрив стрілянину по машині з вагітною жінкою та дитиною, а потім підстрелив водія авто. Інцидент стався у неділю, 23 липня, о 14:20 в районі житлового масиву Парус.За словами постраждалого водія, кермувальнику позашляховика здалося, що його "підрізали", і він почав переслідувати його авто. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація