У Хмельницькому чоловік підірвав гранату поруч з житловим будинком

У Хмельницькому чоловік підірвав гранату поруч з житловим будинком

Фото: УНІАН

Порушника затримала поліція.

У Хмельницькому поліція затримала чоловіка, який підірвав гранату поруч з двоповерховим будинком, про це повідомило регіональне управління Нацполіції.

Вибух пролунав напередодні на одній з вулиць обласного центру. Про інцидент поліцію повідомив мешканець однієї з квартир. Чоловік також описав підозрюваного, завдяки чому патрульним поліцейським вдалося затримати його неподалік місця скоєння правопорушення. 

Під час обстеження території, де стався інцидент, фахівці виявили вирву та уламки від гранати "РГД-5".  

Підозрюваним у правопорушенні виявився 32-річний хмельничанин, який раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності за грабіж і зґвалтування. За попередніми даними, чоловік підірвав гранату поруч з помешканням родичів своєї колишньої дружини, яких вважав винними у їхньому розлученні. 

Поліція відкрила кримінальне провадження за хуліганство вчинене із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до семи років.

Як повідомлялося, на Луганщині, у селі Троїцьке, стався вибух – чоловік підірвав на гранаті себе і свою співмешканку. Чоловік загинув на місці, жінку з численними осколковими пораненнями госпіталізували до лікарні.

Нетверезий чоловік через конфлікт із дівчиною ледь не підірвав автобус на Харківщині

Нетверезий чоловік через конфлікт із дівчиною ледь не підірвав автобус на Харківщині

Повʼязані теми:

Наступна публікація