Як позбутись прищів в домашніх умовах: народні засоби

Як позбутись прищів в домашніх умовах: народні засоби

Як позбутися прищів за допомогою народних засобів / Фото: pixabay.com

Якщо розумно підійти до лікування акне, то за допомогою народних засобів можна отримати непогані результати. Як позбутися прищів вдома - читайте в матеріалі ТСН.ua.

Лікарка Марія Вороніна в своєму телеграм-каналі радить, як позбутись прищів у домашніх умовах за допомогою правильно підібраних народних засобів.

Такі народні засоби від прищів є досить ефективними, якщо їх правильно використовувати:

  1. Сік алое - щоб зменшити запальний процес та дезінфікувати місце, де з'явився прищик, потрібно заздалегідь відірвати листочок алое, покласти його в темне місце, а потім видавити з нього сік. Змастити соком можна за допомогою звичайного ватного диска.
  2. Звіробій - ця рослина вважається надзвичайно корисною для тих жінок, які мають жирний тип шкіри. Потрібно приготувати настій зі звіробою, щоб позбавитися від бактерій на обличчі та зменшити кількість шкірного сала. Для цього: візьміть 200-250 г сухої трави, залийте 0,5 л води та кип'ятіть протягом 30 хвилин.
  3. Глина - щоб нормалізувати виділення шкірного сала, варто скористатися будь-якою глиняною маскою. Як позбутися прищів на обличчі водночас? Краще брати блакитну або чорну глину. Вони продаються в магазинах косметики та аптеках.
  4. Лимон із медом - народні засоби від прищів на основі меду та лимону допомагають зменшити кількість бактерій та підсушити шкіру. А тому чудово підходять для жінок із жирним типом. Щоб приготувати найпростіший засіб від прищів, варто взяти 1 столову ложку меду та чайну ложку лимонного соку, а потім змішати. Отриманим засобом протирають обличчя.

Повʼязані теми:

Наступна публікація