Тонкі відбивні з телятини на грилі

Останні

Більше новин

Популярні

Більше новин

Коментують

Більше новин

Така страва готується дуже елементарно, а деякі її складники роблять м'ясо надзвичайно ніжним та ароматним.

Цей рецепт про те, що спеції і прянощі іноді роблять страву. Особливо якщо річ стосується м’яса. Тонкі відбивні з телятини на грилі я рекомендую замаринувати в лимонному соку і готувати з великою кількістю лаврового листя. Воно надає м’ясу абсолютно неповторного аромату і смаку. Всього 15 хвилин і дивно ароматна телятина буде готова.

Час підготовки — 7 хвилин.

Час приготування — 7 хвилин.

Вам знадобиться:

  • телятина (вирізка) — 400 г;
  • лимонний сік — 2 ст. л.;
  • оливкова олія — 1 ч. л.;
  • лавровий лист — 10 шт.;
  • сіль та перець за смаком.

Приготування:

1. М'ясо наріжте тонкими пластинами і відбийте кулінарним молотком. Посоліть, поперчіть, збризніть лимонним соком і додайте лаврове листя. Залиште на 3 хвилини. Для приготування цієї страви ідеально підходять свіже листя, але можна обійтися і сухими.

2. Розігрійте пательню гриль і злегка змастіть її оливковою олією. Викладіть шматочки телятини разом з лавровим листом і обсмажуйте до легкої коричневої скоринки з двох боків. Тут важливо не пересушити м'ясо. Мені подобається, коли всередині воно залишається трохи сирим.

Відбивна з телятини, для блогів
klopotenko.com

Готувати — це просто!

Більше рецептів на klopotenko.com, а також в ефірі Cніданку з 1+1 і Сніданок. Вихідний

Залиште свій коментар

Вибір редакції