ONUKA приголомшить фанатів інноваційним пристроєм на концертах у Києві

ONUKA приголомшить фанатів інноваційним пристроєм на концертах у Києві

ONUKA відіграє два концерти у Києві із незвичним пристроєм / Фото: facebook.com/onuka.official

Практично усі квитки на виступи зірки у столиці – розпродані.

Цими вихідними український електро-фолк гурт ONUKA, солістка якого позувала на тлі жахливих пейзажів Чорнобиля, відіграє два концерти у Києві.

Виступи обіцяють бути аншлаговими, оскільки у касах лишилося лише 50 квитків.

У  рамках шоу в київському клубі будуть представлені композиції з нового міні-альбому VIDLIK, реліз якого відбувся восьмого лютого.

Родзинкою програми стане інноваційний пристрій Magic Gloves, призначений для управління звуком за допомогою рухів рук в повітрі. На шанувальників групи чекає безліч інших сюрпризів.

Крім стали вже традиційних для ONUKA бандури, сопілки, трембіти, тромбона, валторни, в нових композиціях будуть задіяні такі народні інструменти, як цимбали, ліра і бугай. Палітра електронних звуків також зазнає змін - для презентації нового матеріалу в Києві буде вперше використаний електромузичний інструмент терменвокс, який експерти називають одним з найскладніших в світі.

Квитків на виступи групи вже майже немає / Фото: facebook.com/onuka.official

Зауважимо, до міні-альбому VIDLIK увійшли чотири треки - два українською мовою і стільки ж - англійською.

Автором музики у всіх композиціях виступили засновники проекту Ната Жижченко і Євген Філатов. Тексти також написала сама Ната, а в ліриці композиції SVITANOK використаний фрагмент вірша київського стріт-арт художника Єжи Коноп.

ONUKA представить на столичних концертах міні-альбом / Фото: facebook.com/onuka.official

Головним джерелом натхнення для матеріалу VIDLIK послужила Чорнобильська катастрофа та її вплив на життя України і навколишніх країн, які постраждали від аварії.

Нагадаємо, музика ONUKA стане саундтреком документального фільму про Чорнобильську катастрофу, роботу над яким веде канал "1 + 1".

Повʼязані теми:

Наступна публікація