Різ Візерспун свідчитиме у суді у справі ексчоловіка, звинуваченого у домашньому насильстві

Різ Візерспун свідчитиме у суді у справі ексчоловіка, звинуваченого у домашньому насильстві

Фото: Associated Press

Акторка повинна прояснити обставини справи про напад Раяна Філіпа на дівчину.

Голлівудську акторку Різ Візерспун викликали до суду у справі її ексчоловіка Раяна Філіппа, якого два роки тому звинуватили у домашньому насильстві.

Зауважимо, 2017 року на актора подала до суду його колишня дівчина, модель Елсі Г'юітт, звинувативши його у тому, що він під час сварки сильно побив її ногами, хоча сам Раян усі звинувачення відкидає.

Елсі Г'юітт, / Фото: instagram.com/elsie

Так, за повідомленням видання The Blast, Різ 15 жовтня постане свідком у суді у справі Філіппа, де повинна буде відповісти на запитання, які прояснять обставини справи про напад на Г'юітт. Цікаво, що перехресний допит колишньої дружини планує влаштувати і Раян. 

Еслі може також спробувати розпитати акторку про той час, коли вона була одружена з Філіппом.

Фото: Associated Press

Цікаво, що раніше в судових документах говорилося про те, що Різ Уізерспун не буде свідчити у суді, оскільки не стосується цієї справи.

"Вони розлучені, але підтримують гарні стосунки і разом виховують дітей. Характер їхнього шлюбу, а також обставини його розірвання можуть бути використані в цьому судовому розгляді виключно в належних цілях", - йдеться у судовій заяві.

Фото: Associated Press

Нагадаємо, Різ Уізерспун і Раян Філіпп були одружені впродовж 9-ти років та розлучилися 2008 року. Від цього шлюбу у акторів залишилося двоє дітей: 19-річна дочка Ава і 15-річний син Дікон.

Повʼязані теми:

Наступна публікація