Смілива Кім Кардашян у бікіні показала, як схудла

Смілива Кім Кардашян у бікіні показала, як схудла

Смілива Кім Кардашян у бікіні показала, як схудла

Фото: instagram.com/kimkardashian

Світська левиця виклала пікантне фото в Instagram.

Зірка реаліті-шоу Кім Кардашян, яка лише днями демонструвала тіло в самих лише стрінгах, знову порадувала підпісників свого Instagram пікантним фото.

Цього разу знаменитість поділилася з шанувальниками світлиною, де зображена у білосніжному комплекті – трусах і топі. Разом з тим 37-річна Кім видала прихильникам свій секрет швидкого схуднення.

"Цьогоріч у нас були щільні різдвяні свята: вечірка у моєї мами, Різдво, Новий Рік... Я відчувала, що не зможу прийти в форму лише регулярними тренуваннями і правильним харчуванням. Але завдяки коктейлям, які заміняють прийом їжі, я рухаюся у правильному напрямку", - прокоментувала зображення Кардашян.

Звичайно, фани оцінили фігуру свого кумира, однак їх збило з пантелику місце, де був зроблений кадр. Річ у тім, що на фото Кардашян позує на кухні, що для світської левиці вкрай незвично.

"Ти на кухні у в'язниці?", "Чия це промислова кухня?", "Так, твої форми - це досягнення, але чому ти гола на кухні якогось громадського підприємства?" -  пишуть у коментарях юзери.

Нагадаємо, у листопаді фігуриста Кім Кардашян показала оголене тіло в блискітках. Зірка знялася у черговій відвертій фотосесії.

Стаття з добірки новин:
Схуднення та здорове харчування
Наступна публікація