Є багато різновидів сирних тортів. Цей - з пісочного тіста та сирного крему.
Сирна випічка - то завжди гарна ідея. Спробуйте приготувати сирний торт за нашим рецептом.
Продукти для приготування тіста:
борошно - 150 г
вершкове масло - 100 г
ванільний цукор - 60 г
один яєчний жовток
Продукти для приготування крему:
протертий свіжий сир - 400 г
яєчні жовтки - 3 штуки
цукор 120 г
ванілін
мелені ядра волоського горіха (можна замінити мигдалем) - 40 г
яєчні білки - 4 штуки
Приготування
1. З вершкового масла, борошна, ванільного цукору і одного яєчного жовтка готують пісочне тісто. Дві третини тіста розкачують у пласт та укладають в змащену маслом і посипану борошном форму для випічки.
2. З решти тіста скачують джгутики.
3, Готують начинку. Яєчні жовтки розтирають з сиром, ванільним цукором і меленими горіхами і додають до суміші міцну піну з яєчних білків. Все пермішують.
4. Начинку викладають на пласт тіста, зверху кладуть джгутики тіста решіткою.
5. Випікають торт за середньої температури.
Читайте також: Рецепт желе з лимонів — просто і смачно