З додаванням томатного соку можна приготувати безліч різноманітних страв.
Соковиті кольорові томати класно додавати не лише в салати, випічку і супи. Зробити з них сік — теж чудове рішення. Трохи пряної селери і солі — і справжня ароматна душа томатів у вашій склянці. А ще з додаванням томатного соку можна приготувати безліч різноманітних страв. Тому поспішайте приготувати!
Час підготовки - 10 хвилин.
Час приготування - 10 хвилин
Інгредієнти:
томат -1,5 кг;
селера — 2 стебла;
сіль за смаком.
Приготування:
Томати (1,5 кг) та 2 стебла селери добре помийте. Томати наріжте великими часточками, селеру — розріжте поперек на кілька частин. Пропустіть овочі через соковитискалку.
Сік перелийте в сотейник і доведіть до кипіння. Варіть на середньому вогні 7-10 хвилин. Додайте за смаком сіль.
Розлийте сік по стерильним банкам. Закрийте кришками і залиште до повного охолодження. Зберігайте томатний сік в прохолодному місці.
Готувати — це просто!
Більше рецептів на klopotenko.com, а також в ефірі програми "Сніданок з 1+1" і "Сніданок. Вихідний".
Читайте також: Вишневий пиріг за рецептом з газети "Нью-Йорк Таймс"