Томатний сік: рецепт від Євгена Клопотенка

Томатний сік: рецепт від Євгена Клопотенка

Томатний сік / Фото: klopotenko.com

З додаванням томатного соку можна приготувати безліч різноманітних страв.

Соковиті кольорові томати класно додавати не лише в салати, випічку і супи. Зробити з них сік — теж чудове рішення. Трохи пряної селери і солі — і справжня ароматна душа томатів у вашій склянці. А ще з додаванням томатного соку можна приготувати безліч різноманітних страв. Тому поспішайте приготувати!

Час підготовки - 10 хвилин.

Час приготування - 10 хвилин

Інгредієнти:

томат -1,5 кг;

селера — 2 стебла;

сіль за смаком.

Приготування:

Томати (1,5 кг) та 2 стебла селери добре помийте. Томати наріжте великими часточками, селеру — розріжте поперек на кілька частин. Пропустіть овочі через соковитискалку.

Томатний сік / Фото: klopotenko.com

Сік перелийте в сотейник і доведіть до кипіння. Варіть на середньому вогні 7-10 хвилин. Додайте за смаком сіль.

Томатний сік / Фото: klopotenko.com

Розлийте сік по стерильним банкам. Закрийте кришками і залиште до повного охолодження. Зберігайте томатний сік в прохолодному місці.

Томатний сік / Фото: klopotenko.com

Готувати — це просто!

Більше рецептів на klopotenko.com, а також в ефірі програми "Сніданок з 1+1" і "Сніданок. Вихідний".

Читайте також: Вишневий пиріг за рецептом з газети "Нью-Йорк Таймс"

Повʼязані теми:

Наступна публікація