Як приготувати манну кашу без грудочок

Як приготувати манну кашу без грудочок

Фото: Credits

Така манна каша на молоці буде ситною, смачною і ароматною.

Багатьом може здатися, що приготування манної каші — це дуже просте завдання, яке не потребує навичок і знань. Але насправді це не так. Часто ця каша виходить не ніжною і кремовою, якою має бути, а з маленькими і несмачними грудочками. Але як же зварити манну кашу, щоб в ній не було грудочок? Насправді це дуже просто і ми вам розповімо як.

Інгредієнти:

0,5 молока;

3 столові ложки манної крупи;

1 столова ложка цукру;

дрібка солі;

невеликий шматочок вершкового масла.

Приготування:

Візьміть каструлю з товстим дном. Налийте в неї молоко і доведіть до кипіння.

Коли молоко закипіло, поступово вводимо манну крупу. Робити це потрібно постійно помішуючи молоко. Після того, як додали всю манку, — не припиняйте помішувати.

Варити кашу потрібно 5-8 хвилин, і весь цей час продовжуйте помішувати ложкою або віночком. Так вся крупа рівномірно розподілиться і грудочок не буде.

Після того, як манка зварилася, — додайте невеликий шматочок вершкового масла і добре все перемішайте. Додайте 1 столову ложку цукру і дрібку солі. Знову перемішайте.

Подавати кашу можна з усім чим завгодно. Наприклад, сухофруктами, горішками, свіжими нарізаними сезонними фруктами, варенням або натертим шоколадом.

Смачного!

Читайте також: Як смачно приготувати картопляне пюре: простий рецепт

Повʼязані теми:

Наступна публікація