Така манна каша на молоці буде ситною, смачною і ароматною.
Багатьом може здатися, що приготування манної каші — це дуже просте завдання, яке не потребує навичок і знань. Але насправді це не так. Часто ця каша виходить не ніжною і кремовою, якою має бути, а з маленькими і несмачними грудочками. Але як же зварити манну кашу, щоб в ній не було грудочок? Насправді це дуже просто і ми вам розповімо як.
Інгредієнти:
0,5 молока;
3 столові ложки манної крупи;
1 столова ложка цукру;
дрібка солі;
невеликий шматочок вершкового масла.
Приготування:
Візьміть каструлю з товстим дном. Налийте в неї молоко і доведіть до кипіння.
Коли молоко закипіло, поступово вводимо манну крупу. Робити це потрібно постійно помішуючи молоко. Після того, як додали всю манку, — не припиняйте помішувати.
Варити кашу потрібно 5-8 хвилин, і весь цей час продовжуйте помішувати ложкою або віночком. Так вся крупа рівномірно розподілиться і грудочок не буде.
Після того, як манка зварилася, — додайте невеликий шматочок вершкового масла і добре все перемішайте. Додайте 1 столову ложку цукру і дрібку солі. Знову перемішайте.
Подавати кашу можна з усім чим завгодно. Наприклад, сухофруктами, горішками, свіжими нарізаними сезонними фруктами, варенням або натертим шоколадом.
Смачного!
Читайте також: Як смачно приготувати картопляне пюре: простий рецепт