10 речей, які ніколи не вийдуть з моди

10 речей, які ніколи не вийдуть з моди

10 речей, які ніколи не вийдуть з моди

Фото PR team Ladó Agency

Наближається період новорічних свят. Саме в цей період можна вдало здійснити найвигідніші покупки, які справді стануть чудовим подарунком для вас і ваших близьких. Стиліст Анна Лебідь розповість про десять речей на всі часи, за допомогою яких можна створити кілька модних образів.

Тренч (плащ)

Тренч - річ завжди актуальна. Головне, щоб він був однотонним і потрібного вам відтінку. Його також можна носити як сукню або як жакет у поєднанні зі штанами. З цієї причини не бійтеся купувати його за знижкою, адже його можна вдягати цілий рік.

Біла сорочка

Біла сорочка простого крою на ґудзиках добре поєднується зі строгим штанним костюмом вдень - для ділового образу. Якщо заправити один бік сорочки в джинси вийде casual look для прогулянки на вихідних. Так само можете використовувати новий тренд - поєднання білої сорочки з гольфом або тонкою вовняною водолазкою.

Фото PR team Ladó Agency

Пальто прямого крою

Незамінний елемент ваших вечірніх і повсякденних образів - пальто прямого крою. Вибирайте базові відтінки - сірі, бежеві, чорнильні, а також довжину до коліна. Це дозволить скомбінувати більше образів як з сукнями, так і зі штанами.

Светр прямого крою

Краще обирати светр з V-подібним вирізом, так ви завжди зможете поєднувати його з сорочками, блузками і навіть футболками. Такий look можна зробити злегка відвертим, з допомогою шовкового плаття і оголеного плеча.

Фото PR team Ladó Agency
Фото PR team Ladó Agency

Білі кросівки

Кросівки вже давно перестали бути взуттям тільки для спорту і повсякденного життя. Їх носять на світські заходи і навіть колекціонують. До речі, нікого вже не здивувати голими щиколотками в морози, але краще подбати про себе і поєднувати таке взуття з яскравими принтованними шкарпетками.

Фото PR team Ladó Agency

Нюдові відтінки взуття

Нюдові тони, спокійні і ніжні, здатні перетворити звичні речі на цікаві образи. Такі вироби, при правильному підборі, є хорошою інвестицією в базовий гардероб. З ними можна грати і кардинально змінювати образ залежно від прикрас та аксесуарів.

Джинси однотонні

Пошуки ідеального відтінку і фасону джинсів - вічна тема. Формуючи базовий гардероб, важливо зробити акцент на однотонні варіанти. Вони залишаються актуальними з сезону в сезон. Краще придбати якісні дві-три парі різних тонів, але з ідеальною посадкою за типом фігури. Так ви зможете впроваджувати їх у діловий образ або вечірній, якщо немає обмежень дрес-кодом.

Фото PR team Ladó Agency

Косуха

Це може бути базовий варіант класичної чорної шкіряної куртки або її варіацій. На зимовий час - це дублянка чи схожа за кроєм модель з пальтової тканини. Зараз актуально поєднувати 2 одиниці верхнього одягу разом. Зокрема поширений варіант - шкіряна косуха під пальто. У холодну пору вона може служити як жакет в приміщенні.

Біла футболка

Ми завжди хочемо знайти в магазинах що-небудь незвичайне, але не звертаємо увагу на базові речі, адже вони так часто нас виручають. Біла футболка - це той елемент гардеробу, який може і повинен дублюватися, побачите якісну футболку - беріть відразу дві.

Фото PR team Ladó Agency

Мінімалізм в прикрасах

Мінімалізм - ідеальне рішення на кожен день, коли ви не хочете перевантажувати образ зайвими прикрасами. Але і тут є свої варіанти доречності, якщо говорити про дорогоцінні камені. Дівчині дозволено носити діаманти після 17:00 - це вважається вечірньою і святковою прикрасою. Краще поєднувати їх з однотонними і елегантними речами. Також дівчатам варто звернути увагу на якісну біжутерію з інкрустованим камінням.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Мода сезона весна-лето 2017
Наступна публікація