Як правильно їсти черешню

Останні

Більше новин

Популярні

Більше новин

Коментують

Більше новин

В черешні багато вітамінів, а ще вона низькокалорійна.

Сезон ягід – справжня радість для ласунів. Про користь черешні розповідає дієтологиня Галина Незговорова.

- 20 ягід черешні можуть замінити 1 таблетку знеболювального препарату у разі ревматизму, артриту та подагри;

- черешня сприяє усуненню закрепів і виведенню токсинів;

- корисні речовини черешні поліпшують роботу нирок, печінки і уповільнюють процеси старіння організму;

- їсти черешню рекомендують не більше 300 грамів за раз і не більше 1 кг впродовж доби;

- якщо дбаєте про свою фігуру, скуштуйте кілька ягід черешні перед обідом, це створить відчуття ситості і ви менше з'їсте за столом;

- не рекомендують їсти черешню одразу після приймання їжі, повинно минути не менше 30 хвилин;

- показником якості черешні є плодоніжка: якщо вона втратила свій насичений зелений колір, це означає, що ягода перестигла;

- щоб позбутися від хімікатів, якими обробляють черешню, покладіть ягоди на одну годину в холодну воду і додайте 1 ч. л. солі.

Черешня корисна як свіжа, заморожена, так і в'ялена. Тому не пропустіть сезон черешні і збагатите організм вітамінами.

Читайте також: Рецепт сільського пирога з черешнею від Андрія Величка

Залиште свій коментар

Вибір редакції