Facebook вимагатиме від співробітників зі США COVID-вакцинації

Facebook вимагатиме від співробітників зі США COVID-вакцинації

Фото: Associated Press

Facebook також працює над пошуком варіантів для тих, хто не може отримати щеплення.

Американська корпорація Facebook у середу, 28 липня, заявила про те, що її співробітники зі США не зможуть повернутися до офісів без вакцинації від COVID-19.

Про це повідомляє CNBC.

"Коли наші офіси знову відкриються, ми будемо вимагати від усіх, хто приїжджає на роботу до будь-якого з наших кампусів в США, пройти вакцинацію", - заявила віце-президентка компанії з питань HR Лорі Голер.

За її словами, Facebook також працює над пошуком варіантів для тих, хто не може отримати щеплення з медичних або інших причин.

Водночас, вказують у компанії, штатні співробітників можуть продовжувати працювати з дому після пандемії COVID-19, якщо це можливо. 

Тим часом генеральний директор Google Сундар Пічаї заявив своїм підлеглим, що відкриття офісів відтерміновується на місяць на тлі стрімкого поширення штаму коронавірусу "Дельта", вперше виявленого в Індії. Однак він підтвердив, що для повернення на роботу працівникам необхідно буде щепитися від COVID-19.

Apple також раніше відклала відновлення очної форми роботи, однак не заявляла про вимоги щодо вакцинації для своїх співробітників. Натомість компанія вимагатиме, щоб клієнти і персонал носили маски в багатьох її роздрібних магазинах в США незалежно від статусу вакцинації.

Як повідомлялося, Центри США з контролю і профілактики захворювань (CDC) оновили рекомендації щодо протиепідемічних заходів, закликавши навіть вакцинованих від COVID-19 громадян повернутися до носіння масок. Все через штам "Дельта", який, за новими даними, можуть передавати навіть повністю щеплені

Новини світу: у США через штам "Дельта" маски рекомендують носити навіть вакцинованим

Новини світу: у США через штам "Дельта" маски рекомендують носити навіть вакцинованим

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Коронавірус
Наступна публікація