Терпець увірвався. Мер Дніпра висунув ультиматум власній партії

Терпець увірвався. Мер Дніпра висунув ультиматум власній партії

Фото: УНІАН

Філатов погрожує вийти з партії, якщо в "Укропі" продовжать не реагувати на його конфлікт з нардепом Купрієм.

Мер Дніпра Борис Філатов поставив ультиматум партії "Укроп", до президії політради якої він входить, і пригрозив виходом з неї

"Мій терпець увірвався. Або політрада "Укропу" приведе до тями боягузливу і брехливу тварину на прізвисько Купрій, або мені доведеться розпрощатися з партією", - написав він на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Я не збираюся сидіти за одним столом з покидьком, який кришує незаконних забудовників Каснерів і який поливає мене брудом за гроші в телевізорі", - додав Філатов.

"Так, це ультиматум", - уточнив мер Дніпра.

Водночас, як Філатов пояснив у коментарі виданню "Страна.ua" до цього кроку його підштовхує небажання партії реагувати на його конфлікт з членом комісії партійного контролю "Укропу", народним депутатом Віталієм Купрієм (позафракційний).

"Я виступаю з ініціативою скликати засідання політради. Нехай партія визначиться, що їй важливіше Філатов або Купрій. Я вимагаю скликання політради, де я висловлю Купрію все в очі. В іншому випадку я піду з "Укропу"", - повідомив Філатов.

Причина розбіжностей у заявах Купрія про нібито існування в Дніпрі схем розкрадання державного та комунального майна, з приводу чого депутат вже звернувся в правоохоронні органи.

Мер Дніпра вважає це частиною кампанії з його дискредитації, запущеної політичними опонентам, і заявляє про зв'язок його однопартійця з ними.

Повʼязані теми:

Наступна публікація