Маркевич: далекий від думки, що "Шахтар" - неукраїнська команда

Маркевич: далекий від думки, що "Шахтар" - неукраїнська команда

Фото: ФК Дніпро

Колишній тренер збірної України прокоментував останні події за участі "Шахтаря".

Куратор національних збірних України, а також колишній керманич "синьо-жовтих" Мирон Маркевич дав свою оцінку останнім подіям, які трапилися за участі донецького "Шахтаря".

Слід зазначити, що зовсім нещодавно "гірники" відмовилися виводити дітей у патріотичних футболках з написом "Мій тато-герой", що у подальшому спровокувало обурення з боку громадськості.

Маркевич намагався пояснити цю поведінку, та все ж сподівається, що команди у такий важкий час будуть знаходитися разом.

"Я далекий від думки, що Шахтар - неукраїнська команда. Звичайно, такий інцидент, який стався, думаю, не повториться. Я хочу, щоб в середу все стало на місце і всі зрозуміли, що у нас єдиний чемпіонат і єдина держава. У середу всі одягнуть футболки - в тому числі, діти, яких гравці будуть вести за руку. Це дійсно буде велике свято для дітей. Однозначно, ми всі повинні бути разом", - цитує слова Маркевича телеканал Футбол.

Нагадаємо, що 29-го листопада 2017 року відбудуться матчі 1/4 фіналу Кубку України. Перед грою усі команди повинні вивести дітей у футболках з написом "Пишаємося".

Повʼязані теми:

Наступна публікація