Олімпійський конфуз: Італія — це піца, а Україна — вибух на ЧАЕС

Олімпійський конфуз: Італія — це піца, а Україна — вибух на ЧАЕС

Скріншот

Під час церемонії відкриття Олімпіади в Токіо південнокорейський телеканал використав дивні фото для представлення різних країн.

Південнокорейський телеканал МВС змушений був опублікувати вибачення, адресоване українцям та мешканцям деяких інших країн, представлення яких під час параду олімпійських збірних у Токіо супроводжували некоректні картинки. Про це повідомляє видання Kukmin Ilbo.

Італія та Норвегія викликали у південнокорейських телевізійників кулінарні асоціації, появу збірних супроводжували зображення піци та лосося відповідно.

Скріншот
Скріншот

Румунію презентував вампір граф Дракула, а Велику Британію — королева Єлизавета II, Букінгемський палац і Тауерський міст.

Скріншот
Скріншот

Вихід збірної України супроводжувало фото аварії на Чорнобильській АЕС в 1986 році.

Скріншот

Не поталанило також Гаїті: появу збірної цієї країни на олімпійському стадіоні супроводжувало фото недавнього вбивства президента.

Скріншот

Після хвилі обурення, представники телеканалу попросили вибачення за недоречні фотографії та опис, зокрема, у глядачів з України.

Нагадаємо, в Олімпійському селищі в Токіо для учасників змагань встановили спеціально спроектовані ліжка, на яких неможливо займатися сексом.

Повʼязані теми:

Наступна публікація