Трамп не повірив словам Путіна про невтручання у вибори - Білий дім

Трамп не повірив словам Путіна про невтручання у вибори - Білий дім

Дональд Трамп / Фото: Reuters

Темі приділили значну частину часу, кажуть в Адміністрації американського гаранта. 

Президент США Дональд Трамп не повірив у запевнення глави РФ Володимира Путіна щодо невтручання Росії в американські вибори. Про це заявив очільник  апарату Білого дому Райнс Прібес в ефірі "Fox News Sunday".

"Ні, це не так. Президент абсолютно не вірив у заперечення президента Путіна. Що він зробив, це одразу ж прийшов на зустріч, говорив про втручання Росії у вибори в США, повернувся до цього питання принаймні два рази", - наголосив Прібес.

 

За його словами, тема втручання у вибори - не просто п'ятихвилинний фрагмент розмови. Керівник апарату наголосив, що цьому питанню приділили значну частину зустрічі.

Нагадаємо, президенти США і Росії Дональд Трамп і Володимир Путін провели свою першу зустріч 7 липня в рамках саміту G20 у Гамбурзі. Значну частину зустрічі зайняло обговорення теми втручання Росії у президентські вибори у США 2016 року.

Примітно, що міністр закордонних справ Сергій Лавров, який також брав участь в зустрічі, заявив, що Трамп на зустрічі "прийняв" запевнення Путіна в тому, що російське керівництво не втручалося в ці вибори.

Трамп та Путін вперше зустрілися на саміті "Великої 20"

Трамп та Путін вперше зустрілися на саміті "Великої 20"

Повʼязані теми:

Наступна публікація