У США компаніям пояснили, чим вони ризикують у Росії

У США компаніям пояснили, чим вони ризикують у Росії

Фото: feelgrafix.com

Причиною ризиків для американських компаній у Росії називають санкції проти РФ

В адміністрації США попередили американські компанії про ризики у разі ведення бізнесу у Росії. Про це заявив заступник речника Державного департаменту США Марк Тонер, передає "Укрінформ".

Зокрема, за словами Тонера, для американських компаній існують як економічні так і  репутаційні ризики під час ведення бізнесу у РФ.

"Ми продовжуємо чітко заявляти у нашій спільній роботі з американськими компаніями нашу позицію щодо існування ризиків – як економічних, так і репутаційних, що стосуються ведення справ із Росією", - зазначив американський посадовець.

Серед причин ризиків, у Держдепі заявили, що вони пов'язані із введенням проти РФ санкцій США та ЄС.

"Шляхом застосування наших комбінованих санкцій, зменшення дипломатичних зв'язків ми посилаємо чіткий сигнал Росії та її керівництву, що вони мають виконувати свої зобов'язання за Мінськими угодами та припинити окупацію Криму", - пояснив Тонер.

Нагадаємо, інвестори вишикуються у чергу, говорили в Кремлі. Вперше за десять років, Росія хотіла розпочати продаж доларових облігацій. Але проект обернувся катастрофою ще на стадії підготовки.
Міністерство фінансів Росії сором'язливо визнало, що йому доведеться самостійно впоратися з оголошеним продажем доларових облігацій. Під єдиним керівництвом облігації будуть продані тільки підконтрольному державі банку "ВТБ Капітал".

Повʼязані теми:

Наступна публікація