У США мати застрелила двох доньок, щоб помститися чоловікові

Молодшу дочку Медісон мати смертельно поранила одним пострілом,  в Тейлор вона вистрілила тричі.

В американському штаті Техас 42-річна Крісті Шитс під час сімейного конфлікту застрелила двох власних доньок.

Як повідомляє видання New York Daily News, сімейна сварка почалася 24 червня близько 17:00 за місцевим часом через те, що мати не бажала весілля старшої доньки Тейлор, яка мала відбутися найближчими днями.

Жінка вбила двох доньок - Тейлор було 22 роки, Медісон 17 років. Молодшу дочку Медісон мати смертельно поранила одним пострілом, у Тейлор вона вистрілила тричі.

Коли на місце злочину прибули правоохоронці, вони виявили дівчат вже застреленими, в руках їхньої матері був пістолет. Жінка відмовилася кинути зброю, після чого її застрелили.

Повідомляється, що у цій родині вже не раз виникали гучні скандали, в результаті чого до будинку не раз приїжджали поліцейські.

Правоохоронці все ще розслідують мотиви злочину. Як розповів шериф округу Форт-Бенд в Техасі Троя Нелса, все почалося з сімейної незлагоди, а закінчилося стріляниною. Сусіди також розповіли, що Крісті Шитс була відомою як поборник права вільного носіння зброї, заявили в поліції. Також вона не раз була схильною до нападів депресії.

Як повідомили в поліції, доньки були убиті на очах чоловіка і батька дітей. Нібито, щоб той все життя почувався винуватим в їхній смерті.

Повʼязані теми:

Наступна публікація