Новорічні подарунки, які будуть корисними під час війни

Новорічні подарунки, які будуть корисними під час війни

Що подарувати на Новий рік 2024 / Фото: Unsplash

Новий рік приносить надію на світле майбутнє. Навіть в умовах війни. Що подарувати на Новий рік 2024, щоб було практично і святково?

Україна переживає нелегкі часи, які вимагають від нас змінити свої звички. Війна впливає не тільки на наше життя, а й на наші новорічні плани. Але не варто зовсім втрачати святковий настрій, адже наші найрідніші так хочуть отримати хоча б часточку тепла. Тому ми підготували для вас декілька варіантів корисних подарунків на Новий рік 2024. Ці речі допоможуть вам впоратися з негараздами сучасності.

Якщо у вас немає багато грошей або ви хочете зробити маленький сюрприз колегові, вибирайте ліхтар. Через те, що російські агресори часто атакують важливу інфраструктуру українських міст, минулої зими ми всі стикнулися з плановими відключеннями електроенергії. Не факт, що цього не станеться знову, хоча ЗСУ й намагається зробити все можливе. Тому ліхтар, який можна носити на лобі або в кишені, точно стане у пригоді у домі. З його допомогою ви зможете дістатися до туалету, вивести собаку на прогулянку або навіть зайнятися побутом.

Краще купувати модель, яка працює від акумулятора або батарейок. До речі, ви можете докупити і їх, щоб людина могла використовувати свій подарунок відразу.

З трохи більшим бюджетом можна подивитися на повербанк. Зовнішній акумулятор дозволяє заряджати різні дрібні пристрої — смартгодинники, навушники, смартфони і т.д. Якщо ви хочете купити щось потужніше, наприклад, повербанк для ноутбука (якщо він підтримує такий спосіб зарядження), вам доведеться віддати більше грошей.

Дуже важливо звертати увагу на потужність та об’єм зовнішнього акумулятора, щоб він вистачав на заряджання мобільного телефона принаймні на один раз.

Ще один чудовий корисний подарунок на Новий рік 2024 — термос або термокружка. Вони допоможуть пити гарячий чай або насолоджуватися теплим супом навіть через 10-12 годин після вимкнення світла. Однак щоб отримати такий ефект, потрібно звернути увагу на дорожчі варіанти.

Термос — корисна річ, коли потрібно зігрітися взимку надворі чи в приміщенні. Єдине, що варто пам’ятати — його краще наповнювати гарячим напоєм за першої ліпшої нагоди.

Щоб у домі було світло навіть без світла, можете подарувати на Новий рік 2024 набір LED-свічок, які працюють від акумулятора. Сьогодні можна знайти навіть такі, які дуже схожі на справжній вогник (вони мерехтять та мають приємне тепле світло).

Якщо ваші рідні чи друзі працюють вдома, чудовим новорічним подарунком може стати плед чи вовняна ковдра. Навіть якщо раптом вимкнеться опалення у помешканні, людина не змерзне і зможе зігрітися.

Любителі почитати будуть раді отримати електронну книгу. Вона довго працює на акумуляторі або батарейках, тому стане у пригоді, коли вимкнуть світло. А ще її екран підсвічується, тому для читання улюблених книг не потрібна лампа.

Ви можете додатково купити і завантажити багато книжок, якщо точно знаєте, які саме полюбляє близька людина.

А ось дітям можна подарувати торбинку з мандаринами. Лише заздалегідь перевірте, щоб у них не було алергії на цитрусові. Мандарини — джерело корисних вітамінів та мікроелементів, які потрібні людському організму взимку. А ще вони можуть довго зберігатися навіть без світла.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Новий Рік 2024
Наступна публікація