НСК "Олімпійський" запустив платні екскурсії до кімнати допінг-контролю

НСК "Олімпійський" запустив платні екскурсії до кімнати допінг-контролю

Фото: ТСН.ua/Юлія Желонкіна

Тривалість екскурсії - година, її вартість складатиме 100 грн для дорослих.

НСК "Олімпійський", після здавання президентом Петром Порошенком аналізів на території спортивного комплексу, запустив платні екскурсії до кімнати допінг-контролю.

Про це йдеться у повідомленні НСК.

"НСК "Олімпійський" змінює звичний маршрут екскурсійних турів і пропонує всім гостям стадіону також відвідати кімнати медичного контролю і допінг-контролю. Екскурсії проводяться щодня (за винятком днів матчів) в 11:00, 13:00, 15:00 і 17:00 годині", - йдеться у ньому.

Тривалість екскурсії - 1 година. Вартість туру:

  • - 40 * - 50 грн - дитячий квиток;
  • - 80 * - 100 грн - дорослий квиток.

* - вартість групової екскурсії.

Зазначається, що вказаний маршрут НСК "Олімпійський" буде доступний тільки протягом 10 днів: від 6 до 15 квітня.

Нагадаємо, 3 квітня кандидат у президенти, Володимир Зеленський викликав чинного президента Петра Порошенка на дебати на НСК "Олімпійський". Крім того, він заявив, що кандидати повинні обов'язково пройти медичну експертизу і довести, що серед них немає ні алкоголіків, ні наркоманів. У ніч проти 4 квітня Петро Порошенко заявив, що готовий дебатувати на стадіоні зі своїм суперником у другому турі виборів.

День аналізів: як кандидати в президенти здавали кров

День аналізів: як кандидати в президенти здавали кров

4 квітня Петро Порошенко погодився перед дебатами пройти медичне обстеження разом із Володимиром Зеленським у медпункті НСК "Олімпійський". Зеленський від пропозиції відмовився, і вирішив здавати аналізи у лабораторії "Eurolab".

5 квітня обидва кандидати у президенти здали аналізи на вміст в крові алкогольних або наркотичних речовин: Зеленський о 8:00 в "Eurolab", Порошенко – о 9:00 - в НСК "Олімпійський".

Повʼязані теми:

Наступна публікація