Після новорічних застіль українці підраховують набрані кілограми

Після новорічних застіль українці підраховують набрані кілограми

Фото: Freepik

Скаржаться як дівчата, які худнуть за власним бажанням, так і хлопці, яких змушують худнути після свят.

Після тривалих вихідних люди повертаються на роботу. І починають нове життя: сідають на дієти й повертаються до спорту. Найбільша, як з'ясувалося, проблема — не подолання лінощів на роботі, а боротьба із тим, що наїли.

Про те, яке воно — життя після суцільних застіль, і як повернутися до нормального стану, 13 січня йдеться у сюжеті ТСН.19:30.

Після новорічних застіль українці підраховують  набрані кілограми. Скаржаться як дівчата, які худнуть за власним бажанням, так і хлопці, яких змушують худнути після свят.

Зловживання на свята не оминули навіть затяту експертку з правильного харчування і тренувань — Інну Мірошніченко.

Втім, набрала вона лише кілька кілограмів. Секрет такий. По-перше — щодня робить кардіонавантаження, по 20 хвилин на день. Такі вправи навіть записала онлайн.

А по друге — не зловживає голодуванням. Їсть усе і постійно, однак потроху. Бо коли ви радикально худнете, а потім багато їсте, набирати будете швидко, а скидати повільно. Організм запасається.

"Організм, він же розумніший за нас. Він все розуміє, що це війна, війна із господарем за життя", — зазначає вона, а ще запевняє — постійно хочеться їсти лише тим, хто байдикує.

Хто таки зміг вийти на роботу, проблем з переїданням не має. Вадим — власник віконного бізнесу. Боїться наврочити, що цьогоріч усі при здоров'ї і взагалі вчасно вийшли працювати.

Так, зізнається, було не завжди. Ще кілька років тому не міг позбирати докупи своїх монтажників,  які встановлювали вікна, аж до лютого. Святкували, як в останній день.

Боротьба із зайвими кіло: як відновити звичний режим харчування після новорічних свят

Боротьба із зайвими кіло: як відновити звичний режим харчування після новорічних свят

"Ми весь січень майже не працювали. Ми навіть клієнтам казали, давайте вже після 20 будемо робити монтаж, щоб монтажники вже насвяткувалися, щоб їм вже гроші потрібно було заробляти", — згадує чоловік.

Нині запевняє, всі відповідальніші. А щоб працівники не думали про зайві кілограми, жартома обіцяє завантажити їх роботою так, що не буде часу на обід.

А на чому легко зекономити після свят і як не витрачати зайвого — у нашому матеріалі.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Схуднення та здорове харчування
Наступна публікація