У курортній Кирилівці невідомий розстріляв двох людей

У курортній Кирилівці невідомий розстріляв двох людей

Фото: Фото з відкритих джерел

Зловмисник влаштував стрілянину з рушниці на Приморському бульварі.

У Кирилівці Запорізької області сталася стрілянина. В результаті двоє чоловіків отримали поранення, а стрілець втік з місця злочину.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції Запорізької області.

Подія сталася сьогодні, 17 травня, близько 1 години ночі. Правоохоронці отримали виклик, що на бульварі Приморський селища Кирилівка невідомий вчинив стрілянину із рушниці.

На місце прибула слідчо-оперативна група та наряди реагування патрульної поліції. В дію було введено поліцейську операцію "Перехват". 

Слідчі встановили, що між двома компаніями чоловіків стався конфлікт, який закінчився бійкою і стріляниною. Вогнепальне поранення отримали двоє чоловіків 46 та 19 років - мешканці Запоріжжя. Постраждалих доправлено до Якимівської районної лікарні, де їм надана медична допомога. 

Правоохоронці на 435 кілометрі автошляху "Харків-Сімферополь" затримали вантажній автомобіль "Газель", в якому пересувався підозрюваний. Ним виявився 33-річний мешканець Дніпропетровської області. Його затримали, а знаряддя злочину вилучили.

" За фактом відкрито кримінальне провадження за ознакою ч. 2 ст. 15 (замах на злочин), п. 1 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Також розглядається питання про відкриття кримінального провадження за ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України та притягнення до відповідальності осіб, які вчинили хуліганські дії", - розповіла речниця Нацполіції Запорізької області Олена Лебединська.

Нагадаємо, що у Києві пасажир одного з автобусів вистрелив у водія. Чоловіки посварилися через телефонні розмови у салоні. 

У Казані підліток влаштував стрілянину в школі: 11 людей загинуло – "Секретні матеріали"

У Казані підліток влаштував стрілянину в школі: 11 людей загинуло – "Секретні матеріали"

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація