Банановий пиріг з банановими чипсами

Останні

Більше новин

Популярні

Більше новин

Коментують

Більше новин

Для приготування цієї страви не потрібно багато часу, головне заздалегідь приготувати бананові чипси.

Надзвичайно ніжний, що тане в роті банановий пиріг, обов’язково потрапить в вашу книгу рецептів. Я в цьому просто впевнений.

Для його приготування не потрібно багато часу, головне заздалегідь приготувати бананові чипси. Я рекомендую приготувати їх одразу на кілька кексів, адже як тільки ви спробуєте цю страву, вам захочеться готувати її знову і знову.

Час підготовки — 2 години.

Час приготування — 30 хвилин.

Інгредієнти:

  • вершкове масло — 140 г;
  • цукор — 140 г;
  • борошно — 140 г;
  • яйце — 2 шт.;
  • розпушувач — 7 г;
  • банан — 3 шт. 

Приготування:

1. Попередньо приготуйте бананові чипси. Очистіть один банан і поріжте його кружечками. Якщо у вас є сушка для фруктів, скористайтеся нею, якщо немає, то викладіть шматочки бананів на деко, застелене пергаментом, і відправте в духовку, розігріту до 60 градусів на 2 години.

2. Духовку розігрійте до 180 градусів. Приготуйте тісто. Розм'якшене вершкове масло змішайте з цукром і збийте міксером, додайте яйце і добре збийте. Борошно змішайте з розпушувачем, додайте до рідкої суміші і замісити тісто. Решта банани поріжте дрібними кубиками і додайте в тісто, добре перемішайте.

3. Форму для запікання застеліть пергаментом і змастіть вершковим маслом. Викладіть тісто у форму і зверху викладіть бананові чипси. Запікайте в духовці протягом 30 хвилин. Дайте пирогу охолонути у формі, потім вийміть і поріжте на шматочки.

Готувати — це просто!

Більше рецептів на klopotenko.com, а також в ефірі Cніданку з 1+1 і Сніданок. Вихідний

Залиште свій коментар

Вибір редакції