Киянку налякав "удав з червоним оком" у відрі: що це було насправді (фото)

Киянку налякав "удав з червоним оком" у відрі: що це було насправді (фото)

Фото: pixabay.com

Жінка перелякалася картонки, яка лежала у відрі.

В Києві стався переполох через змію, яку помітили в санвузлі на вулиці Лісківській. Як повідомляють у соціальних мережах, змія поселилася у відрі і повзає між поверхами багатоквартирного будинку.

Також у соціальних мережах пишуть, що змію кинув господар і вона живе у відрі. На відео, яке опублікували в Мережі, видно голову плазуна, який навіть чимось схожий на удава. Але як з’ясував сайт ТСН.ua, переполох був зайвим.

Деталі нам розповіли в "Київській службі з порятунку тварин".

"Так. Такий виклик був на вулиці Лісківській, 30. Перелякана заявниця повідомила, що в санвузлі у відрі лежить удав. Сьогодні о 10:20 на місце виїхали наші співробітники. Але виявилося, що там було невеличке літрове відерко з-під морозива, а в ньому лежала картонка з-під червоного скотчу. Вона була згорнута так, що здалеку дійсно нагадувала голову удава з червоним оком. Тож наші хлопці дістали відро і віддали жінці", - повідомили сайту ТСН.ua в "Команді порятунку тварин міста Києва".

Нагадаємо, в Деснянському районі Києва п'ять поліцейських автівок "ловили" порушника комендантської години. Водій напідпитку за кермом Toyota намагався втекти від патрульних.

Читайте також:

2 млн гривень заробітку щодмісяця: у Києві викрили нарколабораторію

2 млн гривень заробітку щодмісяця: у Києві викрили нарколабораторію

Повʼязані теми:

Наступна публікація