Олена Вінницька зізналася, що лежала в психіатричній лікарні

Олена Вінницька зізналася, що лежала в психіатричній лікарні

Фото: instagram.com/alena_vinnitskaya

Артистка пояснила, чому зробила перерву у кар'єрі.

Співачка та ведуча Олена Вінницька, яка повідомила, що розійшлася з чоловіком, розповіла, чому вирішила взяти перерву у своїй музичній кар'єрі.

Як зізналася артистка, у неї сталося "професійне вигоряння".

"Я в шоу-бізнесі майже 20 років. За цей час людина може втомитися, виснажитися. І я не просто артист, а ще й автор-виконавець - сама все собі писала, за винятком роботи в групі "ВІА Гра". Настає такий час, коли втомлюєшся. Психологи називають це дуже модними словами: "людина перегоріла". Напевно, те ж саме п'ять років тому відбулося і зі мною", - сказала Вінницька в інтерв'ю журналу "Отдохни".

Олена поділилася, що звикла до постійних переїздів, ночівель у готелях. Та коли поменшало гастролей, артистці було важко звикнути до життя "нормальної жінки".

"Коли у мене скоротився гастрольний графік, було складно знайти себе в побуті. Зрозуміла, що не знаю, що потрібно робити вдома. Це був чудовий життєвий досвід. Він вправляє мізки. Я зрозуміла і прийняла все, що сталося зі мною в житті. Змінилася, набула нових навичок, прийшла життєва мудрість", - поділилася виконавиця.

Фото: instagram.com/alena_vinnitskaya

Вінницька наголосила, що у житті кожного стаються період втоми і вигорання. Тож артистка вирішила зробити паузу, розібратися у собі. Заради цього зірка навіть звернулася до професіоналів.

"Я навчилася перебувати на самоті, бути сама з собою. Артисти, навіть світового рівня, дуже страждають, коли їхня затребуваність падає. Багато спиваються, стають хворими людьми, з ними відбуваються страшні речі. Вміти бути людиною самодостатньою, приймати себе в будь-якій ситуації таким, який ти є, - велике мистецтво. Це навіть більше, ніж бути артистом. У мене було багато різного ... Спочатку стрес, потім почалася депресія. Потім я лежала в психіатричній лікарні. Я працювала не з психологами, а з психіатрами, настільки мені було погано. Сиділа на антидепресантах. Це був перший дуже серйозний рік. Я ніяк не могла отямитися. І все одно вдячна долі, що так все сталося", - наголосила артистка.

Фото: instagram.com/alena_vinnitskaya

Нагадаємо, що в особистому житті наразі Олена Вінницька переживає не кращі часи. Ще декілька років тому співачка заговорила про негаразди у стосунках з чоловіком.

Повʼязані теми:

Наступна публікація