Оля Полякова зібрала понад два мільйони гривень на протезування українських військових

Оля Полякова зібрала понад два мільйони гривень на протезування українських військових

Оля Полякова та Михайло Діанов

Артистка перевищила вдвічі заплановану суму збору та розсекретила ім'я благодійника рекордного внеску.

Українська співачка і тренерка "Голосу країни-12" Оля Полякова на початку жовтня долучилася до команди благодійної платформи dobro.ua та Національного реабілітаційного центру Unbroken на базі Першого медоб‘єднання Львова, ставши амбасадоркою проєкту "Протези для Незламних".

 Тоді ж артистка ініціювала власний збір коштів на лікування, реабілітацію та протезування українських військових. У рамках цієї ініціативи співачка запустила свій онлайн-марафон "Разом нас мільйони" за участю зірок, метою якого стала сума збору одного мільйону гривень.

За три тижні Поляковій вдалося не лише зібрати необхідні кошти, а й збільшити вдвічі результат завдяки підтримці українського військового, морпіха та захисника "Азовсталі" Михайла Діанова, який перерахував суму в 1 мільйон 700 тис гривень, надісланих йому українцями на лікування.

Оля Полякова та Михайло Діанов

"Я дуже пишаюся кожним, хто долучився до благодійної ініціативи "Разом нас мільйони. Протезування для Незламних" і зробив свій внесок у лікування наших військових. За три тижні разом з благодійниками платформи dobro.ua ми зібрали понад два мільйони гривень - значну суму, яка пришвидшить протезування українських захисників, що втратили кінцівки під час виконання службового обов'язку. Я неймовірно вдячна Михайлу Діанову, легендарному оборонцю Маріуполя, за те, що він зробив і продовжує робити для України. Його сума пожертви склала рекордні 1 мільйон 700 тисяч гривень. Це просто фантастично!" - прокоментувала Оля Полякова.

Оля Полякова та Михайло Діанов

"Понад 8 місяців як я живу, користуючись однією рукою. До багатьох обмежень я звик. Певний час я думав, що так вже буде завжди і ця думка дуже важка. Бо завжди так не має бути. Ані в мене, ані в інших хлопців, у яких ситуація ще тяжча. Я шукав варіанти, як переадресувати частину вашої допомоги саме тим, хто як і я потребує повернення можливості обіймати рідних обома руками, а також ходити, можливо й тримати зброю. Це дуже важливий для мене напрямок, і я знайшов тих, хто вже допоміг багатьом ветеранам. Дякую Олі за дуже своєчасну ініціативу і те, що саме завдяки їй я дізнався про проєкт. Один мільйон 700 тисяч гривень з ваших донатів передаю на "Протези для Незламних" Національного реабілітаційного центру НЕЗЛАМНІ. Гроші підуть на закупку якісних біонічних протезів. Це все ваша допомога, за яку я вкотре кажу дякую", - своєю чергою зазначив Михайло Діанов.

Оля Полякова та Михайло Діанов

Нагадаємо, що благодійний онлайн-марафон "Разом нас мільйони" відбувся 3 листопада на сторінці Олі Полякової в Instagram. Три години поспіль співачка разом зі своїми зірковими колегами, військовими, спортсменами та журналістами спілкувалися в прямому ефірі, аби зібрати необхідну суму на закупівлю біонічних протезів для постраждалих  українців, яким надають допомогу в Національному реабілітаційному центрі "Незламні". До благодійної ініціативи долучилися: Маша Єфросиніна, Дмитро Гордон, Олеся Бацман, Юрій Горбунов, Анрі Джохадзе, Таня Пилипчук, Олексій Суханов, Даша Астаф‘єва, Жан Беленюк та Михайло Юрчук.

Читайте також:

Повʼязані теми:

Наступна публікація