Крем-суп із картоплі: простий рецепт

Крем-суп із картоплі: простий рецепт

Фото: Credits

Крем-суп - прекрасний вибір для холодної пори року.

Як приготувати смачний крем-суп із картоплі швидко та з мінімуму інгредієнтів.

Інгредієнти:

картопля - 300 г

вершкове масло - 50 г

молоко - 200 г

вершки - 150 г

один яєчний жовток

бульйон - 1 л

трохи борошна

сіль

Приготування

Приготуйте нежирний м'ясний бульйон. Чищену, порізану досить дрібно картоплю відваріть у 300 г бульйону та потовчіть або подрібніть блендером.

Розігрійте  вершкове масло, домішайте борошно і доведіть все до утворення піни. Зніміть із вогню та залийте молоком.

Все добре розмішайте, щоб не було грудок і вилийте в бульйон, що кипить. 

Домішайте товчену або подрібнену картоплю, кип'ятіть 3-4 хвилини, весь час помішуйте.

Вершки добре розмішайте з жовтком, покладіть суміш по великій ложці в кожну тарілку, зверху налийте суп.

Подавати картопляний крем-суп потрібно з грінками. 

Читайте також: М'ясо в винно-лимонному соусі: покроковий рецепт

Повʼязані теми:

Наступна публікація