Рецепт справжнього олів'є

Це олів'є трохи повертає нас у часи "справжнього" салату.

Рецепт справжнього олів'є

© Credits

Правда, замість раків у цьому олів'є креветки, і рябчиків немає, але що поробиш, час уже не повернеш.

Інгредієнти:

10 г моркви

10 г вареної картоплі

10 г відвареного зеленого горошку

2 перепелиних яйця, очищених і рубаних

15 г копченого телячого язика, порізаного дрібними кубиками

15 г коктейльних креветок, порізаних на частини

10 г тертого пармезану

40 г м'якоті авокадо

1 чайна ложка свіжовичавленого лимонного соку

Сіль, свіжий чебрець і мелений чорний перець за смаком

Для прикраси:

1 листок салату Радичио

1 креветка 16/20

1 стрілка цибулі шніт

1 чайна ложка червоної ікри

1 чайна ложка оливкової олії

1 гілочка кропу

© Getty Images/Fotobank

Приготуйте заправку: подрібніть в блендері авокадо з лимонним соком, додайте чебрець, сіль і перець за смаком

Змішайте інгредієнти салату із заправкою

Приготуйте 2 чипси з пармезану, висипаючи його тонким шаром на розпечену сковороду.

Викладіть салат "башточкою", перекладаючи чипсами. Прикрасьте салатним листом і цибулею шніт, креветкою і гілочкою кропу.

По краях тарілки викладіть ікру невеликими групками, в кожну додайте оливкової олії.

Ігор Рибалко

Читайте також: Головний салат зими: 4 оригінальних рецепти салату олів'є

Наступна публікація

Я дозволяю TSN.UA використовувати файли cookie