Данілов: головне для Росії - внутрішня дестабілізація в Україні

Данілов: головне для Росії - внутрішня дестабілізація в Україні

Фото: УНІАН

Данілов звернув увагу, що месенджери, які належать громадянам РФ, дуже шкодять державі, бо можуть працювати на Російську Федерацію.

На сьогоднішній день, за даними всіх розвідок, які збігаються з даними розвідок США, Британії та інших українських партнерів, внутрішня дестабілізація - це питання №1. Без внутрішньої дестабілізації росіянам тут робити нема чого.

Про це секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов сказав за підсумками засідання РНБО 24 січня,

"Вони ставлять на питання внутрішньої дестабілізації. Якщо ми повернемось у вересень, жовтень, листопад місяць, то питання дестабілізації нашої енергосистеми для них було питанням №1. Ми впоралися з цим завданням. На сьогоднішній день я можу підтвердити, що на території країни знаходиться 803 тисячі тонн (вугілля - Ред.) на наших станціях, більше 200 тисяч тонн знаходиться в наших портах. Тобто ми маємо сьогодні запаси вугілля більші, ніж минулого і позаминулого року на цей період часу", - зазначив він.

За словами секретаря Радбезу, наступна річ - це внутрішня дестабілізація для того, щоб люди посіяли паніку, щоб почали скидати гривні, скуповувати долар.

"У нас був тиждень, коли ця ситуація відбувалася, але ми її стабілізували. На жаль, у суспільстві не всі розуміють, де треба відрізняти інформацію від "полови", якої дуже багато", - зазначив він.

Також Данілов звернув увагу, що месенджери, які належать громадянам РФ, дуже шкодять державі, бо можуть працювати на Російську федерацію і розповсюджувати ті наративи, які є дуже шкідливими для нашої економіки.

Нагадаємо:

Секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов вважає, що наразі немає жодних підстав для тверджень про можливість повномасштабного наступу на нашу територію збройних сил Російської Федерації.

Зеленський звернувся до українців після засідання РНБО

Зеленський звернувся до українців після засідання РНБО

Читайте також:

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Війна Росії проти України
Наступна публікація