Тимофій Милованов одружився з колежанкою: фото з весілля

Тимофій Милованов одружився з колежанкою: фото з весілля

Весілля відбулося 4 грудня.

У суботу, 4 грудня, одружився радник керівника Офісу президента України, президент Київської школи економіки та ексміністр економіки Тимофій Милованов.

"Сьогодні (раптово!) сталося весілля Тимофія Милованова. Злагоди та кохання, як прийнято говорити! Усі вакциновані, якщо що", - написав у Facebook голова комітету із развитию ХоРеКа у Спілці українських підприємців Євген Шевченко.

Він виклав фотографії із весілля. На них - наречений Тимофій Милованов із дружиною, які позують із квітами та шампанським на тлі новорічних ялинок. На ще одній світлині гості - сам Шевченко, керівник "Укрпошти" Ігор Смілянський, головний редактор "НВ" Віталій Сич, експрезидент "Київстару" Петро Чернишов, заступник міністра економіки - торговий представник України Тарас Качка.

Напередодні Милованов в ефірі телеканалу "Наш" сказав, що на цих вихідних у нього буде весілля.

"Дороге! Я всіх запрошую, всі служби, які будуть перевіряти, розслідувальників тощо, запрошую подивитися, хто приїде, що зробить... Приїжджайте, зробіть розслідування про моє весілля, я вам усі чеки покажу. Де заробив – спитайте", - сказав Милованов.

Він уточнив, що запросив на весілля чотирьох редакторів.

Дружиною Милованова стала Наталія Шаповал.

Фото та відео з весілля Милованова також виклав ексголовред видання Liga.net Борис Давиденко:

Згодом Милованов у Facebook написав: "Наталія Шаповал та я одружились" і виклав спільне весільне фото.

На сторінці Наталії Шаповал вказано, що вона членкиня редколегії у VoxUkraine. Вона також працює віцепрезиденткою з економіко-політичних досліджень, головою KSE Institute в Київській школі економіки, яку очолює Милованов.

Це другий шлюб Милованова. Перший тривав чотири роки - від 2004-го до 2008-го. Він був одружений із громадянкою США.

"У мене тяжкий характер та щільний графік роботи. Жодна дружина не витримає такого. Так і живу я то в Києві, то за кордоном", - сказав в одному з інтерв'ю Милованов.

Читайте також:

Повʼязані теми:

Наступна публікація