Манчестер Сіті – Інтер: де дивитися і ставки букмекерів на фінал Ліги чемпіонів

Манчестер Сіті – Інтер: де дивитися і ставки букмекерів на фінал Ліги чемпіонів

Головний тренер "Манчестер Сіті" Хосеп Гвардіола і форвард "городян" Ерлінг Голанд / Фото: Associated Press

Вирішальний поєдинок найпрестижнішого євротурніру прийматиме Стамбул.

У суботу, 10 червня, відбудеться фінальний поєдинок Ліги чемпіонів сезону-2022/23 між англійським "Манчестер Сіті" та італійським "Інтером".

Переможець головного клубного турніру Європи визначиться на Олімпійському стадіоні у Стамбулі (Туреччина). Стартовий свисток пролунає о 22:00 за київським часом.

На шляху до фіналу "Манчестер Сіті" в плейоф пройшов "РБ Лейпциг" (1:1, 7:0), мюнхенську "Баварію" (3:0, 1:1) та чинного переможця Ліги чемпіонів – мадридський "Реал" (1:1, 4:0).

Міланський "Інтер" потрапив до головного поєдинку турніру, обігравши в плейоф "Порту" (1:0, 0:0), лісабонську "Бенфіку" (2:0, 3:3) та свого італійського сусіда – "Мілан" (2:0, 1:0).

Варто зазначити, що прийдешня битва "Манчестер Сіті" та "Інтера" у фіналі Ліги чемпіонів стане першим в історії очним протистоянням цих команд на офіційному рівні.

  • Для "Манчестер Сіті" це буде другий в історії фінал Ліги чемпіонів. Свій перший фінальний матч ЛЧ "городяни" 2021 року програли "Челсі".
  •  "Інтер" ушосте гратиме в фіналі найпрестижнішого єврокубку. Три з п'яти попередніх фіналів Ліги чемпіонів принесли "нерадзуррі" трофей (1964, 1965, 2010), а ось два інших завершилися невдало (1967, 1972).

Де дивитися матч Манчестер Сіті – Інтер

На території України фінальний поєдинок Ліги чемпіонів між "Манчестер Сіті" та "Інтером" у прямому ефірі покаже медіасервіс MEGOGO.

Текстова онлайн-трансляція матчу "Манчестер Сіті" – "Інтер" з відео усіх голів та найкращих моментів доступна на нашому сайті.

Прогнози букмекерів на матч Манчестер Сіті – Інтер

На думку букмекерів, абсолютним фаворитом фіналу Ліги чемпіонів є команда Хосепа Гвардіоли. На перемогу "городян" в основний час можна поставити з коефіцієнтом 1,46. Нічия – 5,00. Виграш міланців за підсумками 90 хвилин гри – 7,70.

На те, що "Манчестер Сіті" зможе вперше в історії завоювати трофей Ліги чемпіонів,  приймаються ставки з коефіцієнтом 1,20. Підсумковий успіх "Інтера" – 5,20.

Нагадаємо, 31 травня відбувся фінал другого за рангом євротурніру – Ліги Європи. Іспанська "Севілья" в серії пенальті здолала італійську "Рому" та здобула трофей.

Читайте також:

"Вест Гем" на останніх хвилинах дотиснув "Фіорентину" і став переможцем Ліги конференцій (відео)

Маємо дякувати "Інтеру": Україна отримала пряму путівку до групового етапу Ліги чемпіонів-2023/24

Ліга чемпіонів-2023/24: хто вже вийшов до групового раунду

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Ліга чемпіонів УЄФА
Наступна публікація