Північна Корея закриває кордони для туристів через коронавірус у Китаї

Північна Корея закриває кордони для туристів через коронавірус у Китаї

Фото: Associated Press

Влада країни хоче запобігти поширенню хвороби на КНДР.

Північна Корея вирішила тимчасово закрити в’їзд для іноземних туристів. Рішення спричинене поширенням нового вірусу в сусідньому Китаї.

Як повідомляє туристичний оператор Young Pioneer Tours, про відповідне розпорядження влади КНДР повідомили бізнес-партнери у цій країні. Кордон для іноземних туристів закриється з середи, 22 січня. Термін закриття не визначено – зазначається, що це "запобіжний захід" супроти поширення коронавірусу, який діятиме "до подальших розпоряджень". Усім, хто забронював путівки до КНДР, туроператор радить звернутися до офісів для уточнення інформації щодо поїздок.

Фото: ТСН.ua

Як повідомлялося, у Китаї шириться невідомий раніше вірус - медики зафіксували вже понад 200 випадків інфікування. Патоген, що належить до родини коронавірусів, призводить до пневмонії та проблем з диханням. Унаслідок недуги вже загинуло шестеро людей.

Протягом останніх кількох тижнів вірус поширився й до кількох іноземних країн - зокрема, Японії, Південної Кореї та Таїланду. Що відомо про загадкову недугу, як вона виникла та чому викликає занепокоєння у медиків – читайте у матеріалі ТСН.ua.

Четвертий смертельний випадок від коронавірусу зафіксували у Китаї

Четвертий смертельний випадок від коронавірусу зафіксували у Китаї

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Коронавірус
Наступна публікація