Прогноз погоди на 16 березня: в Україні буде тепло, але дощитиме

Прогноз погоди на 16 березня: в Україні буде тепло, але дощитиме

Фото: pixabay.com

Місцями буде сніг.

У четвер, 16 березня, в Україні буде тепла погода, але з опадами. Місцями буде ожеледиця, а також туман.

Про це повідомили в Укргідрометцентрі.

В регіонах буде хмарно з проясненнями. На заході прогнозують мокрий сніг. У Харківській, Дніпропетровській та Запорізькій областях - дощ. На півночі - невеликий дощ. Втім, на решті території без істотних опадів.

В західних областях місцями ожеледиця. У більшості південних та центральних регіонів вночі та вранці туман. Вітер переважно північно-західний 7-12 м/с.

Вночі в більшості областей температура буде від 0° до 5° тепла. Вдень синоптики прогнозують 8-13° тепла, а в західних та північних областях -  лише +4-9°.

Фото: Укргідрометцентр

Прогноз погоди на Київщині

У регіоні 16 березня березня буде хмарно з проясненнями. Вночі буде без істотних опадів, але вдень дощитиме. Швидкість північно-західного вітру 7-12 м/с.

Вночі температура повітря в Київській області буде 0-5° тепла, вдень - 4-9° тепла. У Києві вночі стовпчики термометрів покажуть 2-4° тепла, а вдень піднімуться до +5-7°.

Нагадаємо, в Україні протягом останніх днів дуже стрімко змінюється погода. Тенденція наближається до того, що скоро буде переважати плюсова температура. Втім, зараз вночі стабільно невеликий мінус практично по всій території країни.

Читайте також:

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Повʼязані теми:

Наступна публікація