Даша Кацуріна втратила один мільйон гривень через російський дрон

Даша Кацуріна втратила один мільйон гривень через російський дрон

Даша Кацуріна / Фото: instagram.com/dasha_katsurina

Бізнесвумен розповіла, як обстріл дронами Полтави ввечері 1 листопада вплинув на її бізнес.

Ексдружина ресторатора Міші Кацуріна, бізнесвумен Даша Кацуріна розповіла шанувальникам про шкоду, яку наніс російський дрон її бізнесу.

Як відомо, у ніч проти 1 листопада російські війська випустили по Полтавській області десять іранських дронів-камікадзе. Чотири ворожі безпілотники впали на цивільні об’єкти. Внаслідок падіння виникла пожежа. Одним з таких цивільних об'єктів був склад. Як розповіла Даша в сторіз своєї сторінки в Instagram, якраз на цей склад приїхали з виробництва пуховики її бренду одягу KATSURINA.

"Через атаку дроном РФ повністю згорів один зі складів в місті Полтава. Дякувати богу, жертв немає. Лише мінус один мільйон грн у KATSURINA – там чекали наші пуховики. Вони приїхали з виробництва", - повідомила Даша.

Фото: instagram.com/dasha_katsurina

Як відомо, Даша Кацуріна з ексчоловіком Мішею Кацуріним є власницею ресторанів у Києві, також у Даші є свій бренд одягу.

Нагадаємо, що після того, як Міша Кацурін закрутив роман зі співачкою Надею Дорофєєвою, Даша Кацуріна почала зустрічатися з ексчоловіком Наді, шоуменом Володимиром Дантесом. До слова, раніше експари товаришували сім'ями.

Читайте також:

Повʼязані теми:

Наступна публікація