Перша трансгендерна ведуча "Євробачення": хто така Ніккі Туторіалс

Перша трансгендерна ведуча "Євробачення": хто така Ніккі Туторіалс

Ніккі Туторіалс / Фото: Getty Images

65-й ювілейний конкурс пісні "Євробачення" відбувається цього року в місті Роттердам, Нідерланди.

Ведучими шоу стали кілька знаменитостей: актриса і телеведуча Шанталь Янзен, співак і коментатор конкурсу Ян Сміт, співачка Едсілія Ромблі, яка представляла Нідерланди на "Євробаченні" в 1998 і 2007 роках, а також Ніккі де Ягер, вона ж Ніккі Туторіалс — найвпливовіша особа б'юті-світу.

Розповідаємо, хто така Ніккі, і як вона стала ведучою знаменитого музичного конкурсу Європи.

Особисте життя

Ніккі де Ягер народилася 2 березня 1994 року в місті Вагенінген, Нідерланди. Про дитинство дівчини відомо небагато, але у неї був брат Міка, який помер від раку 2018 року у віці 14 років.

Сама ж Ніккі 2020 року зізналася, що є трансгендерною жінкою. Свою таємницю вона розкрила після того, як почала отримувати погрози щодо цього і вирішила особисто про все зізнатися звичною для себе манерою — записати відео на YouTube.

У ролику вона розповіла, що хоч і народилася в тілі чоловіка, але завжди почувалася жінкою. У шість років — за підтримки батьків — почала відрощувати волосся і після семи-восьми років стала носити лише жіночий одяг. Потім вона почала приймати гормони і засоби для придушення росту у віці 14 років, а до 19 повністю завершила трансгендерний перехід. Це відео було зустрінуте величезною підтримкою фанатів Ніккі, інших користувачів YouTube і членів ЛГБТ-спільноти.

Тривалий час вона зустрічалася з хлопцем на ім'я Рік. Однак, 2018 року повідомила про розставання з ним. Від 2018 року блогерка перебувала в стосунках з хлопцем на ім'я Ділан, і 2019-го він їй освідчився. Обручкою вона похизувалася перед шанувальниками і записала про це ролик на свій канал.

Кар'єра

Ніккі розпочала свою б'юті-кар'єру в 14 років. Вона дивилася ролики на YouTube, повторювала і експериментувала з косметикою. У результаті дівчина, вже маючи базове розуміння створення макіяжу, закінчила курси з візажу, а 2011 року підписала контракт з агентством Colourfull і стала працювати як професійна візажистка для телешоу і журналів. 2013 року де Ягер стала головним візажистом голландського шоу "Я можу зробити тебе супермоделлю", але вже через рік, 2014-го, покинула агентство і почала працювати як приватна візажистка і перукарка. Водночас вона постійно і активно вела свої соцмережі і, звичайно ж, YouTube-канал.

Журнал Forbes назвав Ніккі однією з десяти найвпливовіших осіб у сфері краси 2017 року. Цього ж року вона отримала нагороду "Гуру YouTube" на Shorty Awards і нагороду Choice Fashion/Beauty Web Star на Teen Choice Awards.

Туторіалс протягом всієї своєї кар'єри співпрацювала з безліччю зірок, серед яких, до речі, були Кім Кардашян, Бібі Рекса, Дрю Беррімор, Селена Гомес і Леді Гага. Також вона співпрацювала з Maybelline, Marc Jacobs Beauty і навіть випустила свою лінійку косметики.

Зараз у блогерки майже 13 мільйонів підписників у YouTube і майже 14 - в Instagram.

На конкурсі "Євробачення" вона вийшла на сцену в розкішній чорно-синій сукні від David Laport, яка була повністю розшита паєтками та мала глибоке декольте.

Читайте також: Зірки, які стали знаменитими після "Євробачення"

Повʼязані теми:

Наступна публікація