Надю Дорофєєву екстрено госпіталізували в Єгипті

Надю Дорофєєву екстрено госпіталізували в Єгипті

Надю Дорофєєву екстрено госпіталізували в Єгипті

Фото: Пресслужба MOZGI Entertainment

Співачці стало кепсько перед концертом.

Українську співачку Надю Дорофєєву екстрено госпіталізували в Єгипті.

Виконавиці раптово стало зле перед концертом у одному з готелів. Виступ скасували, а зірку доправили до лікарні на обстеження. Про це повідомила команда Наді у її Instagram-stories. Втім, що саме сталося, поки що невідомо.

"У зв'язку з раптовим погіршенням здоров'я співачки DOROFEEVA, концерт, запланований на 6 листопада, на жаль, не відбудеться", – йдеться у повідомленні.

Фото: instagram.com/nadyadorofeeva

Шанувальники зірки, які прийшли на концерт, показали у фотоблогах SMS, які вони отримали від представників готелю. Там йдеться, що концерт Наді скасовано "через непередбачені обставини".

Фото: instagram.com/gorit_dorofeeva

Фани почали бити на сполох та писати команді співачки. Зокрема, попросили пояснити ситуацію у танцівниці Дорофєєвої – Світлани Сакаль. Вона зазначила, що все гаразд і не варто панікувати.

Фото: instagram.com/gorit_dorofeeva

Також у одному з листувань повідомили, що команда артистки була готова виходити на сцену, але "сталося щось серйозне і Надю госпіталізували".

Тим часом, на фан-акаунті співачки в Instagram з'явилася інформація, що Дорофєєвій стало зле за 20 хв до концерту через "барбекю, яке було зіпсоване". Концерт, який учора не відбувся, скасували і сьогодні зірка нібито має прилетіти до Києва.

Втім, поки що офіційного підтвердження цього немає.

Читайте також:

Повʼязані теми:

Наступна публікація