Що таке гештальт-терапія: простими словами про складне Новини компаній

Що таке гештальт-терапія: простими словами про складне

Гештальт-терапія дозволяє відкрити себе.

Людина НЕ може контролювати зовнішній світ. Те, що відбувається навколо, не залежить від вас. І намагаючись утримувати ці процеси, ви самі створюєте стресові ситуації. Розібравшись, що таке гештальт-терапія, ви відкриєте для себе, як перестати напружуватися і турбуватися, коли ваші очікування від світу розбиваються об реальність.

Що таке гештальт-терапія простими словами

Однозначно так! Причому незалежно від того, де ви знаходитесь, що відбувається навколо вас, і скільки грошей у вас в кишені.

Гештальт-терапія допомагає вам прийти до цього результату. Як?

  • Відпустивши тотальний, даремний і шкідливий контроль над життям.
  • Почавши жити прямо тут і зараз.
  • Зробивши життя в рази більш насиченішим і яскравішим.

Це розділ психотерапії, який зародився ще в 1950-х. Зараз є одним з найбільш затребуваних. Головна причина – ефективність. Завдяки гештальт-терапії люди розвивають самосвідомість і поступово стають на шлях до щасливого життя.

Ігор Погодін – одна з ключових фігур в гештальт-терапії в СНД. Якщо ви цікавитеся, що таке гештальт-терапія, це ім'я вам повинно бути знайоме. За 25 років він став затребуваним експертом і заснував Академію практичної психології.
У ній вже 13 років викладають провідні фахівці країни. І завдяки правильно підібраному формату, кожна людина, що має базові знання, стає висококваліфікованим фахівцем після навчання.

Як проходить навчання в групах та індивідуально

Групове навчання – основний напрямок. Студенти проходять через три ступені:

  1. Опрацювання себе й формування нового сприйняття світу.
  2. Теорія, основи гештальт-терапії та освоєння професійних навичок.
  3. Інтенсивне поліпшення навичок і підвищення до рівня "експерт".

По завершенні всіх трьох ступенів студент отримує можливість навчати гештальт-терапії інших фахівців.

Групова робота в такому разі не менш ефективна, ніж індивідуальна. Це невеликі анонімні оффлайн-групи до 20 осіб. Студенти взаємодіють один з одним на сесіях, що робить навчання більш ефективним.

Детальніше про те, що таке гештальт-терапія, Ігор Погодін розповідає на своєму YouTube-каналі. Регулярно публікуються нові ролики, які будуть корисні і фахівцям з цієї галузі, і просто людям, які бажають поліпшити різні сфери свого життя. Дивіться.

Наступна публікація