Капітан ЗСУ Павло Чайка загинув у ДТП на Волині

Капітан ЗСУ Павло Чайка загинув у ДТП на Волині

Військовослужбовець Павло Чайка / Офіційний сайт Десантно-штурмових військ ЗСУ

Аварія сталася на автодорозі сполученням Устилуг – Луцьк.

На автодорозі поблизу села Хорохорин Луцького району в ДТП 29 вересня загинув 36-річний капітан ЗСУ Павло Чайка, який був повним кавалером ордена "За мужність".

Про це розповів рожищенський міський голова Вячеслав Поліщук, пише "Суспільне".

За інформацією поліції Волинської області, 36-річний житель Київської області, керуючи мотоциклом Harley Davidson, виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з автомобілем Ford Fusion, за кермом якого був 30-річний мешканець Володимира. Внаслідок аварії мотоцикл загорівся, і його водій загинув. 30-річна пасажирка легковика дістала травми, але не потребувала госпіталізації. Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України за порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвели до смерті потерпілого.

Фото ДТП / Поліція Волинської області.

36-річний військовослужбовець ЗСУ Павло Чайка був родом з міста Рожище на Волині. Він проживав у Києві з дружиною.

Він отримав орден "За мужність" тричі: III ступеня — 8 липня 2014 року, II ступеня — 4 грудня 2014 року, а I ступеня — 26 лютого 2015 року. Також 2016 року він став "Народним героєм України" і отримав нагрудний знак "За взірцевість у військовій службі" III ступеня.

Павло Чайка служив у армії від 2007 року, пройшов строкову службу десантником, потім працював у "Беркуті", а згодом знову повернувся на контракт. Він брав участь у бойових діях, захищаючи Україну під час війни, зокрема — в обороні Донецького аеропорту та на Дебальцівському плацдармі, двічі зазнав поранення.

Нагадаємо, на Чернігівщині керівник райуправління поліції за кермом службового авто на смерть збив військового

Читайте також:

Повʼязані теми:

Наступна публікація