Якщо видалити "Резерв+", чи зникнуть із застосунка дані: відповіли у ТЦК

Якщо видалити "Резерв+", чи зникнуть із застосунка дані: відповіли у ТЦК

Якщо видалити "Резерв+", чи зникнуть із застосунка дані: відповіли у ТЦК

Мобільний застосунок для військовозобов'язаних "Резерв+" / Фото: Міністерство оборони України

Після оновлення даних через "Резерв+" все одно викличуть до ТЦК.

Якщо після реєстрації видалити "Резерв+", всі внесені дані все одно залишаться у реєстрі військовозобов'язаних. 

Про це повідомила речниця Дніпропетровського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Альона Кузіна в інтерв'ю "11 каналу".

Вона додала, що після оновлення даних через "Резерв+" однаково викличуть до ТЦК. Це зроблять за допомогою повістки або в інший спосіб.

Кузіна також прокоментувала проблеми із застосунком, які виникли у перші дні запуску. Вона пояснила, що це було через те, що застосунок встановила велика кількість людей. Речниця обласного ТЦК та СП запевнила, що фахівці ліквідують всі проблеми.

Нагадаємо, у Міністерстві оборони України прокоментували, чи можливо зламати застосунок "Резерв+".

Читайте також:

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Мобілізація в Україні 2024
Наступна публікація