В зоні ООС на невідомому пристрої підірвалися двоє військових, вони загинули на місці

В зоні ООС на невідомому пристрої підірвалися двоє військових, вони загинули на місці

Фото: Операція об'єднаних сил / Facebook

Військові загинули на місці.

У зоні Операції об'єднаних сил 12 листопада внаслідок підриву на ворожому невідомому пристрої двоє військовослужбовців дістали поранення, несумісні з життям.

Про це повідомили у вечірньому зведенні, інформує штаб ООС.

"Російсько-окупаційні війська продовжують ігнорувати домовленості, досягнуті 22 липня 2020 року у рамках Тристоронньої контактної групи. Від початку доби з боку збройних формувань Російської Федерації зафіксовано 2 порушення режиму припинення вогню", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що в районі населеного пункту Зайцеве ворог відкривав вогонь з гранатометів різних систем. В напрямку Попасне окупанти здійснили обстріл з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів.

У пресслужбі ООС зауважили, що українські військові відкривали вогонь у відповідь та змусили противника припинити обстріли. Підрозділи Об’єднаних сил контролюють ситуацію та продовжують виконувати завдання з відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації.

Зазначимо, сьогодні вранці, 12 листопада, проросійські бойовики обстріляли населений пункт Новозванівка, що в Луганській області. У результаті ворожих дій зруйновано житлові будинки та господарські будівлі.

Читайте також:

  • Російська контрабанда: Міноборони отримало військове озброєння на 1 млрд грн
  • Понад 13 тисяч смертей: США переконані, що головною перешкодою миру в Україні є Росія
 

Повʼязані теми:

Наступна публікація