Окупанти перемістили на Криворізьку ділянку фронту додаткові підрозділи

Окупанти перемістили на Криворізьку ділянку фронту додаткові підрозділи

Фото: Associated Press

На Криворізькому напрямку ситуація на фронті зберігається стабільно напруженою. Ворог продовжує посилення своїх оборонних позицій.

Ворожі війська перемістили на Криворізьку ділянку фронту додаткові підрозділи – до однієї батальйонної тактичної групи.

Про це повідомив начальник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул в Telegram.

"На нашому напрямку ситуація на фронті зберігається стабільно напруженою. За інформацією МО України й ОК "Південь", ворог продовжує посилення своїх оборонних позицій, а також перемістив на нашу ділянку фронту додаткові підрозділи - до однієї батальйонної тактичної групи. Але всі частини наших Збройних Сил успішно виконують поставлені бойові розпорядження, ворог продовжує зазнавати втрат у живій силі та техніці", - зазначив він.

Вілкул додав, що ворог продовжує масовані обстріли територій і мирних населених пунктів по всій лінії зіткнення.

"У Криворізькому районі вночі ворогом була обстріляна зі ствольної артилерії Велика Кострома Зеленодольської громади. Там пошкоджено лінії електропостачання. А з РСЗВ ворог обстріляв околиці Широківської громади. Без втрат. Вдень також обстріляли прикордонні території Апостолівської, Зеленодольської та Широківської громад. Надвечір орки обстріляли запальними боєприпасами поля у Гречаноподівській громаді. Дякувати Богу, ніхто не постраждав", - повідомив він.

Зазначається, що у самому Кривому Розі ситуація стабільна і повністю контрольована військовою адміністрацією та ЗСУ.

Нагадаємо, що голова ОВА Луганської ОВА розповів про ситуацію в Лисичанську і околицях, де все ще тримають оборону українські захисники.

Читайте також:

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Війна Росії проти України
Наступна публікація