Спробуйте приготувати цей смачний і незвичний хліб без використання борошна.
На сторінці Gülnar Gündüz розповіли, як приготувати хліб з нуту та насіння льону.
Інгредієнти
Приготування:
- Збийте всі інгредієнти у блендері до однорідності.
- Розлийте суміш до однієї великої чи кількох маленьких форм.
- Випікайте в розігрітій до 180°C духовці 15-20 хвилин.
Переваги вживання цього хліба:
- Нут дозволяє вам відчувати ситість протягом тривалого часу, адже має великий вміст клітковини та білка.
- Насіння льону підтримує травлення завдяки Омега 3 і харчовим волокнам.
- Яйце – джерело білка, яке прискорює метаболізм.
Це корисний і смачний хліб, яким ви можете насолодитися на сніданок або під час перекусу.
Читайте також:
- Шкільні мініпіци: рецепт родом з дитинства
- Спагеті з м’ясним рагу: рецепт від Савви Лібкіна
- Фаршировані гарбузові ньокі: цікавий рецепт італійських галушок