Нутовий хліб: рецепт цікавої випічки

Нутовий хліб: рецепт цікавої випічки

Нутовий хліб / Фото: Credits

Спробуйте приготувати цей смачний і незвичний хліб без використання борошна.

На сторінці Gülnar Gündüz розповіли, як приготувати хліб з нуту та насіння льону.

Інгредієнти

Відварний нут
1 склянка
Яйця
2 шт.
Насіння льону
1 ст. л
Розпушувач
5 г
Сіль
Лимонний сік
1 ст. л
Оливкова олія
1 ст. л

Приготування:

  • Збийте всі інгредієнти у блендері до однорідності.
  • Розлийте суміш до однієї великої чи кількох маленьких форм.
  • Випікайте в розігрітій до 180°C духовці 15-20 хвилин.

Переваги вживання цього хліба:

  • Нут дозволяє вам відчувати ситість протягом тривалого часу, адже має великий вміст клітковини та білка.
  • Насіння льону підтримує травлення завдяки Омега 3 і харчовим волокнам.
  • Яйце – джерело білка, яке прискорює метаболізм.

Це корисний і смачний хліб, яким ви можете насолодитися на сніданок або під час перекусу.

Читайте також:

Домашній хліб: секрети замішування тіста і випікання

Домашній хліб: секрети замішування тіста і випікання

Повʼязані теми:

Наступна публікація